Fra vision til virkelighed

Ethvert projekt har sin egen historie. Og vi forsøger ofte at udfordre konventionerne og anskue verden fra en ny vinkel. Kun på den måde gør vi en meningsfuld forskel og bliver rigere på den erfaring og inspiration, som er kommet både lejere, ejere og hele bydele til glæde.

Peugeots hovedkontor og showroom i Glostrup

Hvis det kan tænkes, kan det også realiseres. Det er nu engang vores grundholdning. Vores ambitioner har da naturligvis ramt en mur nogle gange, men man bliver nu engang aldrig større end sin vision. Vores stædighed og stærke tro på, hvad der er det rigtige, har til gengæld også udmøntet sig i nogle både bemærkelsesværdige og anpriste ejendomsprojekter gennem tiderne.

Når vi får meget positiv opmærksomhed, skyldes det formentlig vores evne til at udfordre konventioner og give mere værdi til både ejere, lejere og bydelen, vi opererer i. Og ikke mindst at være i stand til at sætte den rigtige handling bag ordene, så visionerne også materialiserer sig, som forventet. Den slags helhedstænkning og ansvarlighed er en del af Oskar Group’s tankesæt og kendtegner vores mange projekter.

Vi har altid en række nye projekter i støbeskeen. Nogle er i idefasen, mens andre er til byplangodkendelse eller i færdiggørelse.

Ser du noget af særlig interesse, er du velkommen til at henvende dig – også før projektet går i udlejning. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vende projektmuligheder, du synes passer godt til os.