Beliggenhed, beliggenhed og atter beliggenhed

Beliggenhed er en helt afgørende parameter for succes, og vi har adgang til nogle af Københavns mest attraktive kvadratmetre. Med stærke kræfter inden for design og indretning sikrer vi dig et produkt, som optimerer både din forretning og dit brand.

 

 Se billeder fra Abercrombie & Fitch i Købmagergade

 
 

 

X
 

Oskar Group omsætter forretningsmål, behov og drømme til virkelighed gennem enestående butiksløsninger, hvor virksomhedens identitet trænger helt ud gennem facaden.

  • Generelt arbejder Oskar Group med butiksudvikling i indre by, herunder Strøget, Købmagergade m.v.

For mere information, se under aktuelle lejemål.

Vores historik inden for udvikling af butikslejemål viser sig tydeligst i vores referenceliste. Navne som f.eks. H&M, Fona, Abercrombie & Fitch og Burger King har siden 1955 været en del af vores hverdag, og uanset om det har været kapitalkæder, selvstændige butikker, frivillige kæder eller flagship stores har vi altid leveret varen – så de kunne levere varen.

Det er en del af vores dna, at de fysiske rammer skal tilpasses butikskonceptet – og ikke omvendt. Tidligt i processen starter vi derfor med at identificere de rigtige rammer, og det er ikke nødvendigvis butiksejendomme og -lejemål, som vi har på hylderne i forvejen. Med vores nagelfaste procesmodel afdækker vi behov og muligheder – og anlægger derefter en holistisk tilgang med fokus på miljø, indretning, trivsel, beliggenhed, oplevelser og kommunikation, før der sættes handling bag ordene.