Rum er muligheder

Oskar Group har realiseret visioner sammen med ambitiøse kunder og samarbejdspartnere, og vi har aldrig ladet os begrænse af rum. Tværtimod. For os er rum muligheder, og det bliver svært at finde nogen, som er mere erfaren i at udnytte dem end os.

D/S Norden er flyttet ind i Tuborgs gamle bryghus

Med flere end 500 projekter i bagagen og København som vores naturlige hjemmebane kan vi formentlig både vejlede i processen, hjælpe med at finde de helt rigtige kvadratmetre og give inspiration til den mest effektive anvendelse.

Vores stærke historik og brede erfaring inden for ejendomsudvikling har bragt os vidt omkring, når det gælder alternativ og innovativ udnyttelse af kvadratmetre. Undervisning/campus, fitnesscentre, hoteller og restauranter – og oplevelsescentre som f.eks. biografer er blandt nogle af vores mange gennemførte projekter.

Vores signatur er et udtryk for helhedsorienterede løsninger, der afspejler en virksomheds unikke identitet i de fysiske rammer. Det gælder ikke mindst, når vi bevæger os væk fra de mere klassiske discipliner, som f.eks. butiks- og kontorejendomme, og bruger vores kreative og faglige evner til at skabe og realisere helt nye muligheder. Enten som selvstændige opgaver eller som et værdiskabende element i et større, samlet ejendomsudviklingsprojekt.

Vi har altid en række nye projekter i støbeskeen – nogle i idefasen og andre til byplangodkendelse eller i færdiggørelse. Vi er altid interesserede i nye projektmuligheder inden for alternative lejemål, så kontakt os endelig, hvis du har konkrete ønsker eller ideer, du har lyst til at vende med os.