Forædlet siden 1955…

Oskar Group har fokuseret på at skabe enestående kontor-, domicil- og butiksløsninger for kvalitetssøgende kunder, som gerne vil være noget særligt. At bo rigtigt handler om at reflektere en virksomheds vision, forretningsmodel og markedsposition i en løsning, som skaber værdi og kommunikerer præcist til både medarbejdere, kunder og omverden.

Som en af de få på markedet betragter vi mursten som et middel snarere end som et mål. Derfor starter vores proces med at sætte vores kunder og deres behov i centrum. Det har gennem årene resulteret i en række bemærkelsesværdige og helt unikke løsninger, hvor behov er optimalt omsat i kreativ udnyttelse af rum, stilsikkert design og en præcis udviklingsproces.

Vores enorme erfaring og mange projekter har lært os, hvordan man styrer sikkert fra vision til færdigt projekt – uanset om vi taler kontor/domicil, butik, hotel eller andre erhvervsejendomme. Vores proces omfatter følgende faser:

Gennem en styret kvalitetsproces og løbende fast dialog med vores kunder sikrer vi gensidig forventningsstyring og et effektivt forløb, hvor vores kunder altid får den rigtige løsning.