Det handler om at lytte

Ethvert projekt i Oskar Group handler om at forstå og inspirere vores kunders behov. Moderne eller klassisk, funktionelt med højt til loftet, plads til kreativ udfoldelse, praktiske mødefaciliteter, charme, sjæl og beliggenhed. Vi skaber rammerne omkring det, der gør jeres virksomhed til noget særligt.

Oplev, hvordan vi identificerer, udvikler og indretter domiciler og kontorlejemål, der passer til netop din virksomheds behov og ønsker.

Lige nu arbejder vi med følgende domiciler og kontorejendomme:

  • Nyt bæredygtigt, energirigtigt og fremtidssikret kontorhus på Roskildevej 547, Brøndby
    i samarbejde med PKA A/S. Tilbydes kontorer fra 500 m² til 6.000 m².
  • På Vibeholms Allé 18-20 i Glostrup tilbydes New York style konterer i samarbejde med PKA A/S.
    Lejemål fra ca. 800 m² op til ca. 1.800 m².


Vibeholms Allé 18-20, Glostrup/Brønby

For mere information, se under aktuelle lejemål.

Med flere end 500 projekter – og referencer fra mange af de mest prominente, danske virksomheder i bagagen – har vi lært, at mursten aldrig kan være et mål i sig selv. Fysiske rammer skal tilpasses virksomheden – og ikke omvendt. Tidligt i processen starter vi derfor med at identificere de rigtige rammer, og det er ikke nødvendigvis ejendomme, som vi har på hylderne i forvejen.

Vi lytter, og med vores nagelfaste procesmodel anlægger vi derefter en holistisk tilgang med fokus på miljø, indretning, trivsel, beliggenhed, oplevelser og kommunikation, før der sættes handling bag ordene. Det giver langtidsholdbare løsninger, sikker forventningsstyring og frugtbare relationer.

Vi omsætter identitet, behov og drømme til virkelighed gennem enestående ejendomsprojekter, der lader virksomhedens sjæl trænger helt ud gennem facaden.

Kontakt os for et uforpligtende møde.